List rodičom 2021

Milí rodičia, priatelia 104. zboru skautov,

Dovoľte mi, aby som Vám zaželala šťastný Nový rok. Želám Vám veľa sily a trpezlivosti, ktorá bude v tomto roku potrebná ešte viac ako v tých minulých. V tomto maili by som Vám chcela zaslať niektoré dôležité informácie ohľadom nášho skautského zboru pre rok 2021.

1) Dátum tábora je určený! Zverejňujeme termín tábora, aby ste si vedeli naplánovať leto. Nevieme síce povedať ako sa situácia s koronou vyvinie, ale veríme, že sa letný tábor bude môcť uskutočniť aj tento rok.
Miesto: Oravská Lesná
Letný stanový tábor: 10.7.2021 – 23.7.2021  (pre všetky vekové kategórie)
Predvoj: 3.7.2021 – 10.7.2021 (na pozvánku)

Letný stanový tábor je vyvrcholenie skautského programu počas roka a na tábor prijímame členov, ktorí sú na to dostatočne pripravení (podľa skautského hesla Vždy pripravený!)
O účasti na tábore rozhoduje vodca oddielu.

2) Kalendárny rok začal a my by sme Vás chceli požiadať o uhradenie členského poplatku do nášho zboru. Tento rok sme zvýšili členský poplatok a zároveň sme dali možnosť uhradiť registračný poplatok na 2 splátky. Výška členského poplatku spolu s odôvodnením zvyšovania, číslo účtu a viac informácii ohľadom registrácie (výhody, kam vlastne putujú peniaze,…) nájdete na tomto linku.

3) V minulom roku našej finančnej situácii značne pomohli aj Vaše príspevky z 2 % z dane z príjmu. Ďakujeme za Vašu podporu a ak by ste sa aj v nadchádzajúcom kalendárnom roku rozhodli podporiť náš skautský zbor, pomohli by ste činnosti skautov v Ružinove a Stupave.
Viac informácii zašleme, keď to bude aktuálne.

4) A nakoniec ešte zopár užitočných linkov.
Naša aktivita sa dá sledovať na facebookovej stránkefacebookovej skupine rodičov a priateľov a instagramovom profile. Všetky fotky z výletov a akcií viete nájsť na tomto linku.

Ďakujeme, že ste tu s nami boli minulý rok a tešíme sa už na ten nový 🙂

Vodcovia 104. zboru skautov Bratislava – Ružinov

Kamila Horváthová |  zborová vodkyňa
kamila@104zbor.sk
+421949896841